Sunlight House is a friendly Bed and Breakfast accommodation runned by two young locals. Located on the edge of the historic centre of Faro and just a couple minutes walk from the main avenue, marina, traditional shopping street, and the town’s monuments, galleries, restaurants and bars.

We offer space for 19 guests, comprising of a twin bedroom with private bathroom, a triple bedroom with private bathroom, 4 double bedrooms with shared bathrooms and 2 double bedrooms with en suite. All bedrooms are kept to a high standard. The guests have also the remaining areas at their entire disposal, kitchen, living room and terrace.

Sunlight House is installed in a beautiful, renovated, traditional faro's building decorated in a modern style with particular attention to detail. From the terrace guests can enjoy the stunning sea view while sitting, relaxing and having an amazing breakfast. Just perfect for romantic getaways and small families who are looking to meet our lovely city.

The friendly staff are always happy to offer help, advice and local knowledge about the area.

We believe in a world more just, united and sustainable, which is why we work every day with the belief that small actions can make a difference.
From the first day, we have adopted a zero waste policy. We ensure that all our garbage is sorted, on a daily basis, to maximize the percentage of recycled material. Our breakfast doses are adjusted to the average consumption, avoiding food wasting, and all the food that is not consumed is donated to the homeless people living in the area as well as all personal Hygene products left by guests.
Whenever we redecorate, we are keen to offer the furniture and room items to our friends at "Casa dos Rapazes" and CASA, two of the most important charities in Faro.

Social Awareness

Gallery

Sunlight House 

Awards

Find us

Rua Dr Francisco Lazaro Cortes 11

8000-142 Faro

Contact us

00351 920 540 207

 

Free Public Parking (10m)

Largo de S. Francisco 

BUS Station (850m)

Terminal Station - EVA Transportes

Train Station (900m)

CP Terminal

©2017 created by PRISMA

Awards
hallway.jpg